- Thank you received: 0
MIT campus
Majd Azumira pillantok:
- Ez érdekes volt. Viszont szerintem hamarosan itt lesz Jeff, a mázlista. Mert az. És nem lennék meglep?dve, ha lennének kérdései, mert szerintem nagyon nem tudja mire vélje az esélyét, és azt sem tudja mennyi esélye van. De remélem nem fog sokat kérdezni. És remélem fel is készült. Szerinted felkészült?
Nem akarom Azumi el?tt nagyon eláztatni, de van egy olyan érzésem, ha a Brainlockra nem gyanakodott, nem figyelt arra mi lehet a ház tagjaival, akkor feltehet?en az interj?ra sem figyelt oda. Ha arra sem figyelt oda, akkor csak a megrendelt könyv kapcsán kapcsolhatott, de az sem volt még annyi ideje. Ha a digitális példányt csak félre tette, akkor teljesen felkészületlen lehet, pláne a mostani útra. Ha pedig [i:1dpdottw]most[/i:1dpdottw] felkészületlen, mit fog csinálni majd a Renrakun belül, ahol egy kis figyelmetlenség is nagyon könnyen és nagyon csúnyán megbosszulhatja magát. Végiggondolva, hogy mit nem vesz észre kicsit el is szólom magam:
- Tudod mi aggaszt? Hülyeség, de aggaszt. Nem tudom, hogy Jeff, vagy a legtöbb férfi mit lát benned. Elültetted a bogarat a fülembe, elmondtad anyád mi mindent megtervezhetett, és tényleg egy tökéletes szépség? csábító lány vagy. Bosszankodhat is miatta, hiszen így tényleg mindenki közeledne hozzád. De vajon látja ? a jószív? és kedves Azumit, akinek a belülr?l jöv? ragyogása még ezt a tökéletességet is elnyomja?
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Nem tudod és közben bókolsz. Ez szép. Sorolod, hogy mit láthatnak bennem és nem tudod, hogy mit látnak. Ez megint egy alkalom arra, hogy bókolj. Közlöm, hogy azért testvérek között ÍGY nem szokás. De ha annyira komolyan el akarsz venni és ahogy látom Jeff esélye is zavar, akkor miért adod meg neki azt az esélyt? Illetve azt az esélyt amivel tudod, hogy nem fog tudni élni? Most én állítottam meg, mert ezt meg akartam ezt t?led kérdezni, szóval ne cseszd le ha akkor ér ide amikor már megbeszéltük a dolgot. Egyébként nézd meg, hogy mennyi esélye van. Ezt te meg tudnád csinálni mindenféle segítség nélkül? Mondjuk a beépített fölszereléseid felével és azokból is a rosszabb min?ség?ekkel? Én most látom, hogy nem lesz rá ideje, mert ennyi felé ember szakadni nem tud és nem is kellene neki."
Csapat riadó!
Itt azért látszik, hogy kicsit zavarban is vagyok.
- Jó, tudom, nem válaszoltam még. Segítettél, amire azt mondod, hogy apróság. De a Renrakunál az apróság ára 1 millió nuyen lenne. De te tudsz ember és jó ember lenni ott, ahol erre csak kevesen képesek. Akkor is, ha sok nyomás azt mondaná, ne jó legyél, hanem önz?. [i:6c9d2sth]Ez fontos.[/i:6c9d2sth] Ezért megérdemled a boldogságot. Persze, hogy szívesen lennék minden nap melletted, ezt te is tudod. De nem ezért zavar Jeff esélye. Nem is az esélye zavar. De tudod[i:6c9d2sth]...[/i:6c9d2sth] Ezért haragudni fogsz, de eddig is azt mondtam, a te boldogságod a fontos. Nem az eljegyzés vagy más, a boldogságod, és ezért még lehet is akár esélye. Eddig is tudta mi történt, sokmindent Lexi is elmondott neki.
- Ha ezek után az elmúlt id?szakban nem készült, nem figyelt az interjú alatt, nem figyelte a témát, nem eleve lesi az alkalmat hol lehet a közeledben, hol építheti fel az esélyét... Ha nem figyel oda sem rád, sem az esélyeire, akkor ? nem-e azt a tökéletes szépség? Azumit szereti akit anyád megtervezett? Észreveszi-e e mögött a kép mögött az igazi, kedves, emberi Azumit? Lehet, hogy bók elmondani ez mennyivel szebb, hogy ezért belülr?l vagy igazán szép. De nem a bók miatt mondom. Hanem mert [i:6c9d2sth]úgy gondolom.[/i:6c9d2sth] És úgy gondolom, hogy aki nem erre figyel, az nem érdemel meg téged.
- Azt mondod mennyi el?nnyel indulok. Szerintem sok szempontból Jeff indul el?nnyel. Mert azt mondtad, nem tudnál elképzelni egy másik n?vel egy kapcsolatot. Ezt pedig, akinek a te boldogságod a fontos, az tiszteletben tartja. Nekem [i:6c9d2sth]ezért[/i:6c9d2sth] sincs esélyem. Jeffnek van. De nem az ? esélye aggaszt. Csak nem szeretném, ha elszúrná a [i:6c9d2sth]te[/i:6c9d2sth] esélyedet a boldogságra. Azért mert az fontos, és mert olyannak látlak amilyennek mondtam. És nem a bók miatt mondom, hogy ez a fontos és így látlak. Hanem mert így gondolom, és nem hiszem, hogy te azt szeretnéd, hogy az illem, a szokások, az elvárások miatt mást mondjak. De most nem tehetek mást. Jeffnek kell szurkolnom.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Segítséget t?lem kértél és nem a Renrakutól. Ha a Renrakutól kéred, akkor én 2 millió nuyent kértem volna el. Kell az a kis zsebpénz, na. Te viszont t?lem kértél és az a pár másodperc tényleg semmiség. Ha a Renrakutól kérsz akkor egy kicsit több másodperc lesz az, ugyanis megfelel? formában kell prezentáljam, megfelel? módon eljuttatva hozzád, plusz papírmunka, bürokrácia, szerz?dések, stb. stb. stb., de ezt mind tudod."
-"Hát, nem mondom, hogy nem sejtett ezt-azt, de bizonyos dolgokhoz neki nem volt úgy hozzáférése mint neked. Te többet éltél, több embert ismersz a rangod és az eddigi életed miatt. Neki bizony esélye se lett volna. Mire Lexi jön, addigra valószín?leg már odarendeltek volna valakihez. Lexit is te hoztad ide. Itt nem volt egyetlenegy mágus sem addig, azokat ugyanis máshol képzi a CTC. Azt nem néztem meg hogy hol, de nem itt. Illetve nem mindet itt és akiket meg igen, azokat Jeff nem tudta volna körbeugráltatni, s?t, azok a nagykép?ek örültek volna, hogy ugráltathatják Jeffet, mert mindnek magasabb a rangja."
-"Szerintem egy pillanatra se figyelt. A leveled például a hármas blokk alatt érte, ahogy a könyveid meg az alagsorban. Azt ugyan nem tudom, hogy megnézte-e ?ket, azt leolvasni ugyanis nem megy, mert offline van nála a dolog, kiírta chipre, de ha engem kérdezel nem. Még mindig el vagyunk ugyanis jegyezve és ezt nem bonthatjuk föl. Ez meg annyit jelent, ha "Jeffre fordítom", hogy egy csöpp esélye sincs. Fogadni mernék, hogy most ha lehet?sége lesz akkor sem fog majd közeledni hozzám. A legutóbbi összejövetelükön amir?l te lemaradtál, amikor azt a szívet kergetted még szólni se nagyon szólt hozzám, csak ha muszáj volt. Ugyanezt várom most is t?le és ezután is. Egyszer?en tudja, hogy hol a helye és a parancsnok n?jével nem fog kikezdeni, akkor sem ha a parancsnok mondja, hacsak nem erre ad parancsot, mert ez lehetne mondjuk egy teszt, vagy egy mézesmadzag. Ha ráharap akkor meg elvered rajta a port. Szerintem innent?l ennyit a kett?nk esélyeir?l, szóval ha azt szeretnéd, hogy elvigyen ebédelni, akkor egyedül is elengedhetnél vele, tuti, hogy ugyanolyan udvarias volna, mintha veled beszélne vagy valamelyik másik felettesével, úgyhogy ezzel szerintem tényleg ennyit az egészr?l. Csak kínozni fogod, miközben ? meg biztos abban, hogy nincs egy fikarsznyi esélye sem, de a parancs a rang miatt megteszi ami t?le telik, amíg maga alá nem temeti az a munkamennyiség, ami az eddigiek mellé a nyakába szakad. Egyébként pedig mondtam, hogy nem kell neki szurkolnod. Ha elveszel én hozzád megyek, de akkor át fogom programoztatni magam és nem ezzel a kis hülyeséggel. Te jól jársz, az a másik Azumi pedig jól fog járni mert lesz egy szép és aranyos kedvese. Én meg akkor már a Holdban sem leszek."
Csapat riadó!
- És tudod amit most mondasz az másért is zavar. Ugyanis Jeff a Renrakunál is kapna a felettesét?l utasítást. Azt várom t?le, hogy utasítástól, parancstól függetlenül is a te boldogságod legyen a fontos. Ha erre képes, akkor van esélye. Ha nem képes rá, akkor... nem tudom, honnan találunk valaki olyat aki neked is tetszik, de akinek [i:ls9xjobt]te[/i:ls9xjobt] is fontos leszel ennyire. És tudod, ha nem említenél átprogramozást, hanem már a nélkül is említenéd, hogy menne, akkor is tudnám, hogy de te mást akarsz. Nagyon messze vagyok attól, hogy legyen egy kis esélyem. Még akkor is, ha most egy kicsit te is bókoltál...
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Csapat riadó!
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Lelke rajta [Of leaps and faiths...]
- MIT campus
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?